Reklam

Telekinetic Coffee Shop Surprise

[quote]Fantastisk kraftfull viral marknadsföring! Tänk om telekinesi var verkligt? Hur skulle du reagera? Detta dolda kamera experiment fångar reaktioner på intet ont anande kunder på ett New York café.[/quote] Detta virala stunt är framtaget för att marknadsföra den nya filmen ”Carrie” som har biopremiär i Sverige den 29 novemer 2013.

Den blyga Carrie White blir konstant mobbad och förödmjukad av sina klasskamrater och sin mamma Margaret, en religiös fanatiker med vanföreställningar. När hennes plågoandar en natt går för långt visar sig Carries övernaturliga krafter och hon slår tillbaka med full kraft. YouWillKnowHerName
[ilink url=”http://sv.wikipedia.org/wiki/Carrie_%28roman%29″ style=”note”]Carrie bygger på Stephen Kings roman med samma namn.[/ilink]
[box type=”info” style=”rounded”]Telekinesis (från grekiska ord som betyder avlägsen rörelse ) är förflyttning av föremål med kraften i sinnet ensam utan fysisk kontakt.[/box]