Inspiration

Se Petter A. Stordalens galna entré när Clarion Hotel Arlanda invigdes

Här är den norska hotellmiljardärens och tillika min fantastiska chefs galna invigningsstunt!
Petter A. Stordalen invigde vårt nya hotell vid Arlanda, Clarion Hotel Arlanda genom att springa ner för taket… Men först ett intro med styrka! Petter har alltid haft lite höjdskräck, men alltså, nu är den säkert botad, säger han i ett uttalande. Den strålande chefen jag har som bara mod energi och begeistring, den välkände norske hotellmagnaten Petter A. Stordalen sparade inte på krutet när hans nya hotell, Clarion Hotel Arlanda, skulle invigas.

”För frestande” – Det är egentligen världens sämsta idé att springa ned för en 57 meter hög glasvägg för att gå på en fest. Men när jag såg hotellet resa sig över flygplatsen så blev det helt enkelt för frestande, säger Stordalen i ett uttalande. Filmen visades som ett intro till hotellmagnatens tal nu under måndagskvällen.