Jobb

Årets marknadsförare!

Clarion Hotel Post blev Årets Marknadsförare!

Marknadsföreningen i Göteborg har gjort sitt val: Inte nog med att Clarion Hotel Post är årets sensation på den göteborgska hotellhimlen. Nu kan man också tituleras Årets Marknadsförare.
I morse tilldelades hotellet det prestigefyllda priset av Marknadsföreningen i Göteborg som varje år belönar särskilt starka insatser på marknadssidan.

–       Vi har fått väldigt mycket beröm och positiva reaktioner. Men när nu stadens egen marknadsförening gör oss till vinnare känns det lite extra i hjärtat, säger Petter A. Stordalen, ägare till Nordic Choice Hotels och initiativtagare till det nya storhotellet i Göteborg.

Priset delades ut idag på Svenska Mässan under MiG:s årliga evenemang Guldfrukosten. Clarion Hotel Post:s VD Daniel Stenbäck var på plats för att ta emot priset av MiG:s VD Kristina Cohn Linde.

Den fullständiga motiveringen lyder: 
”Årets Marknadsförare 2011 är en färgstark aktör som likt en frisk fläkt svept in över stan. Löfte gavs att skapa ett nytt vardagsrum, en ny mötesplats i det nya, kreativa Göteborg. Banderoller på tatuerade rockstars, kreatörer och svenskamerikansk mästerkock prydde husfasaden på det postala hus som stått sedan 1921. Med stor entusiasm, mod och energi har Årets Marknadsförare 2011 såväl globalt som lokalt kommunicerat ut ett nytt ansikte av Göteborg som en kreativ och nytänkande stad.”
–       Det är ord som väger tungt och fyller oss med stolthet och glädje, säger Daniel Stenbäck. Vårt första år har varit fantastiskt och vi är redan i nivå med vår prognos för 2017 och lönsamma vårt första driftsår!

–       Det känns särskilt roligt att göteborgarna har hittat oss som mötesplats och att vi har blivit just det andra vardagsrum som vi önskade. Lanseringen av det nya hotellet i det gamla posthuset på Drottningtorget skedde genom ett stort antal aktiviteter, med allt från den omtalade Talangjakten till Petter A. Stordalens spektakulära framträdande vid invigningsfesten.

–      Gerillamarknadsföring, fokus på sociala medier och PR ingick också i taktiken. Resultatet blev mycket framgångsrikt, inte minst PR-mässigt med publicitet långt utanför landets gränser, avslutar Andreas Antonsen marknadsförare på Clarion Hotel Post.

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg. Med restaurangernas kreativa motor, Marcus Samuelsson erbjuder hotellet ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med Norda Bar & Grill & vRÅ – swedish ingredients – japanese flavors i spetsen.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.  Clarion Hotel Post – The New Face Of Gothenburg

Fakta