Tiësto hyllar Stockholm med sin nya mixplatta “Club Life Vol. 3 – Stockholm”

Universal har signat en av världens tveklöst största DJs, och en av mina favoriter, holländaren Tiësto, till klubbmusik-etiketten PM:AM och första släppet blir mixplattan ”Club Life Vol. 3 – Stockholm” och tillhörande singeln ”Take Me” feat. Kyler England.

I mix-serien ”Club Life” hyllar Tiësto städer han älskar och efter de första två delarna, tillägnade Las Vegas och Miami, har turen kommit till hans andra hemstad Stockholm att motta DJ-gigantens hyllningar.

– Jag började spendera tid i Stockholm 2009. Jag förälskade mig i staden med en gång och spenderar nu flera månader om året där. Stockholm är så fräscht och rent med fantastisk mat och underbara, vackra och charmerande människor som alla pratar flytande engelska och alltid klär sig bra, säger Tiësto om sitt förhållande till staden.

Som alla vet finns det många fantastiska DJs som bor i Stockholm. På den här mixen kan man höra influenserna från den nya generationen av både holländska och svenska DJs. När jag lyssnar på mixen tar den mig tillbaka till platser och minnen av Stockholm och jag känner att jag blir lite mer svensk för varje år som går, fortsätter han.

Club Life Vol. 3 – Stockholm” och tillhörande singeln ”Take Me” finns ute nu på Spotify

Ett annat hett tips är att följa hans Podcasts. Tiësto släpper en ny Podcast med 1 timme heta house-mixar. Följ den här

 

Etiketter:, ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera